Algemene voorwaarden Stella Nova Kindercoaching Winkel

1. Algemeen
Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen van en overeenkomsten met Stella Nova Kindercoaching Winkel.

2. Prijzen
De prijzen van de artikelen zijn allen in euro`s, incl. 21 % BTW, maar excl. verzendkosten. Stella Nova Kindercoaching Winkel is nooit aansprakelijk voor druk- en /of typefouten. Prijswijzigingen kunnen voorkomen.

3. Bestellen en levering
Alle artikelen kunnen worden besteld via de webwinkel. Alle artikelen worden geleverd zonder accessoires, dit wordt ook vermeld in de artikeltekst. Wij hanteren geen minimum bestelbedrag.

De koopovereenkomst komt tot stand op het moment dat u een definitieve bestelling plaatst. Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u een orderbevestiging per e-mail. In deze bevestiging ziet u een overzicht van uw bestelling inclusief de verzendkosten. Zodra de betaling is ontvangen worden alle voorradige artikelen binnen 1 tot 3 werkdagen verzonden naar het door u opgegeven adres.

Hoewel normaliter de voorraad wordt aangegeven via ons voorraadsysteem kan het sporadisch voorkomen dat een artikel toch niet leverbaar is, bijv. als het gelijktijdig door een andere klant wordt besteld of bijv. breuk/schade bij het orderpicken).

Indien levering van een artikel om welke reden dan ook niet mogelijk blijkt te zijn, zullen wij u zo spoedig mogelijk per e-mail op de hoogte brengen. Uw bestelling komt hiermee te vervallen. U ontvangt uw betaling binnen 14 dagen na ontvangst van de e-mail retour.

U kunt uw bestelde artikelen ook af komen halen. Verzendkosten worden dan uiteraard niet in rekening gebracht. Afhalen kan alleen in overleg.

4. Betalen
Op de betaalpagina kan gekozen worden voor de volgende betalingsmethoden:
– betalen bij afhalen (contant of via een tikkie)
– creditcard
– IDEAL
Onze betaalprovider is Mollie Payments.

5. Verzend- en verpakkingskosten

Verzendkosten:
Nederland: € 6.95 (alleen naar een huisadres en niet naar een postbus)
Pakketpost vanaf 20 kg of groter dan 100*50*50  € 10.00

België op te halen bij een Homerr Pakketpunt: € 6,50
België Thuisbezorgd via DHL: € 15.00

Voor leveringen naar andere landen neem je het best eerst even contact op. Sommige artikelen kunnen wel per brievenbuspost, maar zijn  zwaarder en worden dan ook voor een hoger tarief verzonden. In het kader van milieu en budgetbesparing hergebruik ik zoveel mogelijk verpakkingsmateriaal.

Wij verzenden via DHL, PostNL of Homerr (België).

Uw artikelen worden altijd met uiterste zorg verpakt en verzonden. Verzending is echter in alle gevallen voor risico van de koper. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele schade aan de artikelen tijdens het vervoer.
U kunt uw pakket wel verzekerd laten versturen. Deze kosten komen voor de rekening van de koper. Laat ons dit tijdig per e-mail weten.

6. Retourneren/annuleren
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Dit geldt niet voor speciaal voor u vervaardigde of gepersonaliseerde producten. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Alleen de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor uw eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket (voor een pakket met maximum formaat: 100 x 50 x 50 cm) Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder, voor pakketten met afwijkende maten gelden meestal andere tarieven.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat, onbeschadigd en in originele verpakking aan Stella Nova Kindercoaching Winkel geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@stellanovacoaching.nl Vermeld daarbij uw volledige naam, factuurnummer en bankrekeningnummer, zodat de terugbetaling correct kan worden uitgevoerd. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Wanneer de geleverde artikelen niet binnen de termijn van 30 dagen zijn geretourneerd, geldt dat de zending door u is geaccepteerd.

Mocht het onverhoopt voorkomen dat wij een verkeerd (dus niet door u besteld) artikel hebben geleverd dan zijn de kosten van het verzenden per post voor rekening van Stella Nova Kindercoaching Winkel. Ook kunnen wij voorstellen het artikel bij u op te halen. Kiest u ervoor om het artikel zelf bij ons te brengen dan is Stella Nova Kindercoaching Winkel niet verplicht u de vervoerskosten te vergoeden.

LET OP: als uw pakket wordt aangeboden door de pakketdienst en dit wordt zonder vooraf overleg met Stella Nova Kindercoaching Winkel geweigerd dan worden de verzendkosten bij u in rekening gebracht.

7. Wijzigingen Algemene voorwaarden
Stella Nova Kindercoaching heeft het recht de algemene voorwaarden te wijzigen of aan te vullen.

8. Copyright
Alle rechten zijn voorbehouden aan Stella Nova Kindercoaching. Niets van deze website, zoals afbeeldingen en teksten, mogen zomaar worden overgenomen zonder dit eerst met ons te overleggen.

9. Maat- en kleurverschil / Artikelen op maat
Kleine maat- of kleurverschillen geven geen recht op schadevergoeding. Indien het artikel niet voldoet aan uw verwachting, verwijzen wij u naar artikel 6.
Massief hout is een levend product dat afhankelijk is van vochtigheid en temperatuur. Werking van het hout, noesten en kleurverschillen horen hier bij en zijn geen reden tot reclamatie.

10. Aansprakelijkheid
Stella Nova Kindercoaching Winkel is niet aansprakelijk voor:
–  vertraging door verzending, storingen van het internet of schade door derden ten tijde van verzending.
– eventuele schade of letsel die een artikel kan aanrichten.
– schade aan een artikel veroorzaakt door verkeerd gebruik of onderhoud
– schade of letsel door oneigenlijk gebruik of door gebruik bij jongere kinderen dan staat aangegeven bij het artikel
Gebruik (producten met) kleine onderdelen niet bij kinderen beneden de 3 jaar.

11. Privacy
Stella Nova Kindercoaching Winkel zal geen enkele gegevens van haar klanten aan derden verstrekken.

12. Klachten en klantvriendelijkheid
Stella Nova Kindercoaching Winkel wil graag tevreden klanten en zal altijd proberen zich klantvriendelijk en servicegericht op te stellen. Zijn er onverhoopt toch klachten, dan doen wij onze uiterste best dit in onderling overleg op te lossen.

Laatst bijgewerkt november 2023

 

Chat openen
1
Scan de code
Hallo,

Welkom op Stella Nova
Waarmee kunnen we je helpen?